De logopedisten

 

deanne.jpgMijn naam is Deanne de Brabander. Na mijn afstuderen in juli 2008 ben ik begonnen met werken bij Logopediepraktijk Bomenbuurt. Toen in juli 2010 de mogelijkheid ontstond om deze praktijk over te nemen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Inmiddels ben ik dus logopedist en praktijkhouder.
Naast mijn werk in de praktijk werk ik twee dagen in de week in een verpleeghuis in Rotterdam. Hier verzorg ik de logopedie bij cliënten met niet aangeboren hersenletsel.
Ik heb bijscholingen gevolgd in niet-aangeboren hersenletsel: afasie, dysartrie, slikstoornissen en logopedie bij de ziekte van Parkinson. Daarnaast ook bijscholingen gericht op de behandeling van kinderen m
et fonologische stoornissen en oro-myofunctionele therapie, meertaligheid en COPD.

U kunt mij bereiken via deanne@logopediebomenbuurt.nl.


Rosa_Stegeman-Torrico.JPG

Mijn naam is Rosa Stegeman-Torrico, moeder van twee kinderen (13 en 9 jaar). Ik ben in 1998 afgestudeerd als logopediste aan Hogeschool Rotterdam. Ik ben vervolgens gaan werken bij Onderwijs Begeleidings Dienst Zuid-Holland Zuid. Daarna heb ik jarenlang de logopedische screening bij kleuters afgenomen, op alle basisscholen in de gemeentes Schipluiden en Den Hoorn. Daarnaast werkte ik ook in logopediepraktijken in Pijnacker, Nootdorp en Zoetermeer. 

Tegenwoordig ben ik als logopediste werkzaam in Rotterdam en sinds het voorjaar van 2015 werk ik op donderdag en vrijdag in de Logopediepraktijk Bomenbuurt in Den Haag, locatie Ieplaan.

Als logopediste ben ik gespecialiseerd in de screening en behandeling van kinderen. Het werken met kinderen is altijd mijn passie geweest, het geeft mij zoveel energie en kinderen leren je anders naar de wereld te kijken. Kinderen met een andere culturele achtergrond wekken mijn speciale interesse, ik ben zelf namelijk tweetalig (Spaans) opgevoed. Ik heb verschillende bijscholingen gevolgd, onder andere op het gebied van taal, articulatie, slikken en meertaligheid.

Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag op de locatie Laan van Meerdervoort. U kunt mij bereiken via rosa@logopediebomenbuurt.nl.


monique.jpeg

Mijn naam is Monique van Dixhoorn. In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Rotterdam als logopedist. Sinds 1 maart 2016 ben ik werkzaam in praktijk Bomenbuurt. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag op locatie ‘De Bonte Vlinder’. Daarnaast werk ik twee ochtenden in de week bij Sophia Revalidatie Delft. In het afgelopen jaar heb ik naast het werken bij Sophia Revalidatie Delft een zwangerschapswaarneming gedaan op Tyltylcentrum ‘De Witte Vogel’. Door mijn werkzaamheden op De Witte Vogel en bij Sophia Revalidatie heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met een cognitieve en motorische beperking, spraak-/taalproblematiek, beginnende communicatie, SI en ondersteunende communicatie. In eerdere stages heb ik ervaring opgedaan met meertaligheid, afasie, dysfagie en dysartrie.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag op de locatie De Bonte Vlinder. U kunt mij bereiken via monique@logopediebomenbuurt.nl.


Mijn naam is Lonneke Dunn. Sinds augustus 2017 werk ik bij Logopediepraktijk Bomenbuurt. In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie in Utrecht. Vlak daarna ben ik aan het werk gegaan in een all-round logopediepraktijk in Den Haag, waar ik veel ervaring heb opgedaan met meertalige ouders en kinderen. Ik behandelde daar voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblematiek.

Mijn interesse ligt voornamelijk bij jonge kinderen (vanaf 2 jaar) die niet of nauwelijks spreken, stemstoornissen en articulatiestoornissen. Ook OMFT (therapie voor bijvoorbeeld afwijkend slikken) vind ik interessant; hiervoor heb ik een cursus gevolgd. In de toekomst hoop ik mij te kunnen specialiseren in stemstoornissen.

Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op de locatie Laan van Meerdervoort. U kunt mij bereiken via lonneke@logopediebomenbuurt.nl.

 

foto_voor_website_bomenbuurt_klein.jpgMijn naam is Marleen van Kester. In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik gewerkt bij een allround logopediepraktijk, waar ik voornamelijk kinderen zag met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Deze logopediepraktijk was gevestigd in een multiculturele wijk, waardoor ik veel ervaring opgedaan heb met meertaligheid.

Tevens heb ik gewerkt binnen het cluster 2 onderwijs en het ZML onderwijs. Naast het geven van individuele behandelingen, heb ik hier ervaring opgedaan in het geven van groepsbehandelingen. Het werken met kinderen vind ik heerlijk, de onvoorspelbaarheid, openhartigheid en de speelse manier waarop kinderen zaken benaderen geeft mij energie.

Naast mijn ervaring met kinderen, heb ik stage-ervaring opgedaan met het behandelen van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld bij afasie, dysartrie en de ziekte van Parkinson. Deze problematiek vind ik ook ontzettend interessant.

Sinds juni 2018 werk ik bij logopediepraktijk Bomenbuurt. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. U kunt mij bereiken via marleen@logopediebomenbuurt.nl