De logopedisten

Mijn naam is Deanne de Brabander. Na mijn afstuderen in juli 2008 ben ik begonnen met werken bij Logopediepraktijk Bomenbuurt. Toen in juli 2010 de mogelijkheid ontstond om deze praktijk over te nemen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Ik heb dit lange tijd kunnen combineren met een functie als logopedist in een verpleeghuis. Hier verzorgde ik de logopedie bij cliënten met niet aangeboren hersenletsel. De praktijk bleef echter groeien en ik kon het verpleeghuis niet meer combineren met de praktijk. Sinds januari 2015 werk ik volledig voor mijzelf, Logopediepraktijk Bomenbuurt.

Ik heb bijscholingen gevolgd in niet-aangeboren hersenletsel: afasie, dysartrie, slikstoornissen en logopedie bij de ziekte van Parkinson, maar ook bijscholingen gericht op de behandeling van kinderen met fonologische stoornissen en oro-myofunctionele therapie, meertaligheid en COPD.

U kunt mij bereiken via deanne@logopediebomenbuurt.nl.

 

 

 

 

Mijn naam is Lonneke Dunn. Sinds augustus 2017 werk ik bij Logopediepraktijk Bomenbuurt. In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie in Utrecht. Vlak daarna ben ik aan het werk gegaan in een all-round logopediepraktijk in Den Haag, waar ik veel ervaring heb opgedaan met meertalige ouders en kinderen. Ik behandelde daar voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblematiek.

Mijn interesse ligt voornamelijk bij jonge kinderen (vanaf 2 jaar) die niet of nauwelijks spreken, stemstoornissen en articulatiestoornissen. Ook OMFT (therapie voor bijvoorbeeld afwijkend slikken) vind ik interessant; hiervoor heb ik een cursus gevolgd. In de toekomst hoop ik mij te kunnen specialiseren in stemstoornissen.

Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op de locatie Laan van Meerdervoort. U kunt mij bereiken via lonneke@logopediebomenbuurt.nl.

 

  

Mijn naam is Marleen van Kester. In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik gewerkt bij een allround logopediepraktijk, waar ik voornamelijk kinderen zag met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Deze logopediepraktijk was gevestigd in een multiculturele wijk, waardoor ik veel ervaring opgedaan heb met meertaligheid.

Tevens heb ik gewerkt binnen het cluster 2 onderwijs en het ZML onderwijs. Naast het geven van individuele behandelingen, heb ik hier ervaring opgedaan in het geven van groepsbehandelingen. Het werken met kinderen vind ik heerlijk, de onvoorspelbaarheid, openhartigheid en de speelse manier waarop kinderen zaken benaderen geeft mij energie.

Naast mijn ervaring met kinderen, heb ik stage-ervaring opgedaan met het behandelen van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld bij afasie, dysartrie en de ziekte van Parkinson. Deze problematiek vind ik ook ontzettend interessant.

Sinds juni 2018 werk ik bij logopediepraktijk Bomenbuurt. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. U kunt mij bereiken via marleen@logopediebomenbuurt.nl

 

Mijn naam is Myra Rensen-Vogelesang en ik werk sinds 2012 als logopedist in de vrije vestiging. Kort daarop ben ik ook gestart op het IVIO (SBO).

Persoonlijk vind ik dit een heerlijke combinatie. In de ochtend werk ik met kinderen op het SBO en aan het eind van de schooldag zie ik kinderen in de praktijk op de Laan van Poot 355A (Locatie Nachtegaal).

Ik werk vooral met kinderen met taalachterstanden, articulatiestoornissen, afwijkend mondgedrag en spraakafzien.

U kunt mij bereiken op het volgende emailadres: myra@logopediebomenbuurt.nl

 

 

 

 

 

 

 

Marijn van Lier

Mijn naam is Marijn van Lier. Ik ben in januari 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn studie wilde ik mijn kennis gelijk gaan inzetten. Ik ben aan de slag gegaan als logopedist bij logopedie praktijk Bomenbuurt en ik zit hier goed op mijn plek. Ik heb zelf veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs cluster 3 & 4. Mijn interesse ligt dan ook erg bij deze doelgroep en bij kinderen die wat extra aandacht en verzorging nodig hebben. Ik hoop mij in de toekomst meer te kunnen specialiseren in de verschillende syndromen die ik vaak tegen kom in mijn werk. Ik heb enorm veel zin om te groeien als logopedist en ben blij dat ik dit kan doen bij logopedie praktijk Bomenbuurt.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de locatie Heliotrooplaan 35. U kunt mij bereiken via marijn@logopediebomenbuurt.nl