Mijn naam is Deanne de Brabander. Na mijn afstuderen in juli 2008 ben ik begonnen met werken bij Logopediepraktijk Bomenbuurt. Toen in juli 2010 de mogelijkheid ontstond om deze praktijk over te nemen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Ik heb dit lange tijd kunnen combineren met een functie als logopedist in een verpleeghuis. Hier verzorgde ik de logopedie bij cliënten met niet aangeboren hersenletsel. De praktijk bleef echter groeien en ik kon het verpleeghuis niet meer combineren met de praktijk. Sinds januari 2015 werk ik volledig voor mijzelf, Logopediepraktijk Bomenbuurt.

Ik heb bijscholingen gevolgd in niet-aangeboren hersenletsel: afasie, dysartrie, slikstoornissen en logopedie bij de ziekte van Parkinson, maar ook bijscholingen gericht op de behandeling van kinderen met fonologische stoornissen en oro-myofunctionele therapie, meertaligheid en COPD.

U kunt mij bereiken via deanne@logopediebomenbuurt.nl.

Mijn naam is Myra Rensen-Vogelesang en ik werk sinds 2012 als logopedist in de vrije vestiging. Kort daarop ben ik ook gestart op het IVIO (SBO).

Persoonlijk vind ik dit een heerlijke combinatie. In de ochtend werk ik met kinderen op het SBO en aan het eind van de schooldag zie ik kinderen in de praktijk op de Laan van Poot 355A (Locatie Nachtegaal).

Ik werk vooral met kinderen met taalachterstanden, articulatiestoornissen, afwijkend mondgedrag en spraakafzien.

U kunt mij bereiken op het volgende emailadres: myra@logopediebomenbuurt.nl

Marijn van Lier

Mijn naam is Marijn van Lier. Ik ben in januari 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn studie wilde ik mijn kennis gelijk gaan inzetten. Ik ben aan de slag gegaan als logopedist bij logopedie praktijk Bomenbuurt en ik zit hier goed op mijn plek. Ik heb zelf veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs cluster 3 & 4. Mijn interesse ligt dan ook erg bij deze doelgroep en bij kinderen die wat extra aandacht en verzorging nodig hebben. Ik hoop mij in de toekomst meer te kunnen specialiseren in de verschillende syndromen die ik vaak tegen kom in mijn werk. Ik heb enorm veel zin om te groeien als logopedist en ben blij dat ik dit kan doen bij logopedie praktijk Bomenbuurt.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de locatie Heliotrooplaan 35. U kunt mij bereiken via marijn@logopediebomenbuurt.nl

Mijn naam is Kim van Leeuwen en ik ben in 2008 afgestuurd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds het afstuderen heb ik gewerkt in verschillende vrijgevestigde praktijken en op een school voor speciaal basisonderwijs. Tijdens het werken behandel ik de volgende stoornissen:

  • Taal
  • Spraak
  • Auditieve vaardigheden
  • Afwijkende mondgewoonten
  • Stem
  • Onduidelijk spreken

 Tijdens de afgelopen jaren heb ik regelmatig cursussen gevolgd om mij zoveel mogelijk te verdiepen en up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de logopedie. Daarnaast ben ik ook kwaliteitskringbegeleider van een kring waarbij we zes keer per jaar bij elkaar komen om onze kennis te delen.

 Per augustus 2023 ben ik op maandag en donderdag werkzaam voor Logopediepraktijk Bomenbuurt. Ik ben te bereiken via: kim@logopediebomenbuurt.nl