Administratie Vacature

Logopediepraktijk Bomenbuurt is op zoek naar jou!

Onze praktijk groeit, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste backoffice medewerk(st)er. Werk je graag in een jong team en een groeiend bedrijf waar klantvriendelijkheid echt centraal staat? Dan is deze vacature iets voor jou. In deze functie ben je de spin in het web. Het gaat om een fulltime baan.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige allround praktijk in Den Haag (Segbroek). We hebben 11 locaties verspreid over Den Haag en met in totaal 12 behandelkamers.  Ons team bestaat momenteel uit 11 logopedisten en een praktijkondersteuner. Wij werken graag met mensen die net als wij gemotiveerd, enthousiast, onderzoekend en meedenkend zijn.

Wij zijn een betrokken en hecht team waar belangstelling is voor elkaar. Er is oog voor de persoon achter de medewerker, oprechte interesse waardoor er een leuke en ontspannen werksfeer heerst.

 

Wie ben jij?

Heb jij MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?

Bij Logopediepraktijk Bomenbuurt zijn de lijnen kort en maak je deel uit van een jong en enthousiast team. We houden van aanpakken, dus ook als backoffice medewerker steek je beide handen uit de mouwen.

Jij bent de eerste persoon die onze (nieuwe) cliënt aan de telefoon krijgt. Je verwerkt nieuwe aanmeldingen en beheert de agenda’s van de logopedisten. Je beantwoordt de inkomende gesprekken via telefoon en email op klantvriendelijke wijze. Je archiveert patiënten dossiers verzorgt de betalingen. Tevens beheer je de voorraad en verzorg jij de bestellingen. Je bent accuraat, stressbestendig, flexibel en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).  Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij een dosis enthousiasme en een beetje humor.

Wij bieden

  • Een fulltime functie (36 tot 40 uur per week)
  • Een vast salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Inwerktraject op maat, inclusief meeloopdag(en) en coaching on the job.

En niet onbelangrijk:  Een enthousiast, gezellig en betrokken team. We staan altijd voor elkaar klaar met advies en nieuwe ideeën. Ook vinden we een fijne sfeer onderling erg belangrijk. Een bedrijfsetentje of uitje of een vergadering is naast werktijd ook gewoon erg gezellig!

Klinkt deze baan als muziek in jouw oren? Solliciteer dan nu!

Wil je meer informatie of direct solliciteren?

Mail of bel naar Deanne de Brabander,
Praktijkhouder Logopediepraktijk Bomenbuurt

deanne@logopediebomenbuurt.nl | 0647546740 | www.logopediebomenbuurt.nl